De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.  Sinds 2012 staat zij bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig op weg. Met een schat aan traditie, open voor wat er in de wereld speelt en met oog voor vernieuwing vormen wij een gastvrije geloofsgemeenschap voor alle leeftijden.

dubbelstrijd

Dubbelstrijd, opening zondagmorgen 5 januari 2020, 10.00 uur

In de Arboretumkerk in Wageningen, op de hoek van de August Faliseweg en de Arboretumlaan, zal van 5 januari tot en met 29 maart 2020 de fotoserie “Dubbelstrijd” van Nannie Delsing te zien zijn (www.nanniedelsing.nl).

In deze serie van 9 dubbelbeelden geeft zij haar worsteling met geloof en geloven weer: ze noemt zichzelf niet gelovig maar komt toch in de kerk. Deze inconsequentie vindt zij “dubbel”.

Tijdens de Nieuwjaarsviering op zondag 5 januari vanaf 10 uur zal Nanny een toelichting op de fotoserie geven.

De kerk is open op zondagen tijdens diensten (aanvang 10.00 uur) en bij (muziek)uitvoeringen. Zie hiervoor aankondigingen in de Stad Wageningen.

Je bent welkom!