19 januari 2020, 15uur, Interkerkelijke viering

15:00 uur: Interkerkelijke viering

Plaats: RK Johannes de Doper Geboortekerk, Bergstraat 17.

Het thema dit jaar is ‘Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons’ (Handelingen 28 vers 2). Hierin wordt verwezen naar de enorme gastvrijheid. die de apostel Paulus met zijn groep ondervond op Malta, na een schipbreuk. Voorgangers in de viering zijn pastoor Henri ten Have (RK parochie Titus Brandsma) en ds. Lazarus Gatimu (International Christian Fellowship).

Voor de baby’s tot 2 jaar is er vanaf 14.45 uur tot 16.30 uur oppas in de kerk, evenals voor peuters van 2 tot 4.

Voor alle kinderen van de basisscholen is er parallel aan de interkerkelijke viering een gratis matineevoorstelling in de Bevrijdingskerk aan de Ritsema Bosweg 18. Deze voorstelling ‘Reis van je leven’ duurt van van 14.30 uur tot 16.30 uur en wordt verzorgd door de theatergroep ‘Poppen en Meer’ van Carla en Eric Vis.

Week van gebed 2020

De week van Gebed in Wageningen zal plaatsvinden van 20 tot en met 26 januari 2020. Meer informatie vind je op de site van Kerknet Wageningen.