studenten

Geschreven: donderdag 06 December 2012 13:31

SPECTRUM ‘Student Platform & Chaplaincy Wageningen’ is een open studentengemeenschap. Doel is om studenten in al hun diversiteit ruimte te bieden om kennis te maken met en zich te verdiepen in levensbeschouwelijke, filosofische en culturele thema’s. Gastvrijheid en support zijn sleutelwoorden. Ook onze predikant is als studentenpastor werkzaam en begeleidt verschillende groepen en meditatieactiviteiten. Zie voor het programma www.spectrum.nl.

 

Taizé

Maandelijkse vinden de internationale Taizé-vieringen van Spectrum plaats in onze kerk. Je bent van harte welkom, op de tweede en vierde maandag van de maand om acht uur ’s avonds.

 

DIEP! (18-25) (zie agenda voor data)

Wat helpt je om bewust je leven te leven? Wat doet er voor jou echt toe? We putten hiervoor uit onze eigen ervaring als we met elkaar in gesprek gaan over o.a. vriendschap, succes, geluk en creativiteit. Daarnaast maken we gebruik van de wijsheid en levenskunst van verschillende levensbeschouwelijke tradities zoals christendom, boeddhisme, jodendom en humanisme. Nieuwsgierig geworden? Schuif dan gezellig een avond aan!

 

 

+