Welkom op de website van de Arboretumkerk

De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.

 

U bent van harte welkom bij onze vieringen. Deze zijn ook digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

 

 

 

Zondag 7 juli 2024 :   Luisteren     Lezen  

 

Bericht

vieren

De vieringen op de 2e en de 4e zondag van de maand, evenals die van bijzondere vieringen, zoals Pasen, Kerst, gedachtenisdienst en kinderdankzegging, worden geleid door onze predikant. Het zijn levendige vieringen met voorzangers, en begeleiding door een pianist of organist. Ook is er ruimte voor muziek door eigen leden. Bij deze vieringen is er aandacht en begeleiding voor 3 kindergroepen: twee Kinderkringen(6-12) en de Kiezeltjes (3-6). Voor de allerjongsten is er Oppas (0-3).

 

Op de 1e en 3e zondag van de maand worden de vieringen verzorgd door gastvoorgangers, met een gevarieerde invulling. Er zijn ook andersoortige vieringen, zoals meditatieve vieringen,  leerhuisdiensten en soms een lezing of een poëzieviering. Ook is er ruimte voor mensen van de Arboretumkerk om in een groepje een viering voor te bereiden. Ieder seizoen is er een pelgrimage, dat wil zeggen een meditatieve wandeling of fietstocht met aansluitend koffie en thee. Op deze zondagen is er geen programma voor de kinderen en is er geen oppas.

 

Vieringen beginnen om 10.00 uur. Adres: August Faliseweg 22/hoek Arboretumlaan, Wageningen.

+