Vanwege de huidige maatregelen zijn de vieringen momenteel NIET te bezoeken. De vieringen zijn alleen digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken (en KIJKEN als de uitzending met video is).

16 januari interkerkelijke viering (digitaal, vanaf 14.45u)

kijken Lezen

Kinder- en tienerkring (7-12 jaar)

Op de 2e en de 4e zondag van de maand leiden onze pastor en predikant de viering. Op die zondagen is er een apart programma voor kinderen (Tienerkring 10-12 j, Kinderkring 6-9j, Kiezeltjes 3-6j, Oppas 0-3j.).

In de kringen werken we met de methode Godly play. Dit is een methode die bij kinderen de mogelijkheid biedt om op existentieel niveau in contact te komen met de christelijke traditie. Kenmerkend aan deze benadering is een meditatieve, verstilde manier van vertellen met behulp van kunstzinnige materialen. Zo proberen we de eigen spirituele ontwikkeling van het kind de faciliteren.

De kinderen starten in de kerk en gaan van daaruit naar hun eigen ruimte. Groepen worden opgedeeld naar leeftijd of interesse van de kinderen.