Welkom op de website van de Arboretumkerk

De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.
Reserveren is niet nodig. Mocht u behoefte hebben om de 1,5 m te behouden, kunt u zich opgeven via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (uiterlijk om 18.00u voorafgaande dag) en wordt een plaats gereserveerd. 

De vieringen zijn digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

 

Zondag 14 augustus 2022:   Luisteren     Lezen  

 

Bericht

Disclaimer

De Arboretumkerk besteedt zorg aan correcte en toegankelijke informatie op deze website. Het is mogelijk dat de inhoud van de website toch onvolledig, incorrect of verouderd is. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
De Arboretumkerk kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie op de website.
Het is mogelijk dat via de website van de Arboretumkerk toegang wordt geboden tot websites van derden. De Arboretumkerk is evenmin aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op die websites.

+