Vanwege de huidige maatregelen zijn de vieringen momenteel NIET te bezoeken. De vieringen zijn alleen digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken (en KIJKEN als de uitzending met video is).

16 januari interkerkelijke viering (digitaal, vanaf 14.45u)

kijken Lezen

Wie zijn wij?

Wij zijn een groeiende kring van mensen met verschillende achtergronden die samen vorm en inhoud geven aan hun verlangen naar bezinning en bezieling voor mensen van alle leeftijden.

Het draait voor ons om mensen. Het gaat over wie we zijn, wie we worden kunnen, wat we verlangen, wat we hopen, waar we aan werken, wat we missen, waar we ons aan verbinden. Ook gaat het over vallen en opstaan. Kortom: het gaat over leven.

De Arboretumkerk heeft haar wortels in in het brede vrijzinnige gedachtegoed zoals dit in de loop der eeuwen gestalte gekregen heeft. Voor ons is vrijzinnig op weg een spannende term. Met inbreng van velen die zich in de afgelopen jaren hier thuis zijn gaan voelen, groeiden wij de afgelopen 15 jaar naar een open en gastvrije gemeenschap.

Zondagse vieringen en een keur aan kringen en activiteiten bieden gelegenheid tot ontmoeting, uitwisseling en inspiratie. Dit tekent onze spiritualiteit.