De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond. Vanwege de corona maatregelen zijn 50 mensen in de kerk toegestaan. Opgave via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vindt u hier.

De vieringen zijn digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

Zondag 28 november:   Luisteren     Lezen

Jeugdwerkers

Jorn den Hertog en Esther van Hoeve zijn als jeugdwerkers actief in onze gemeente. Een mail sturen kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..