De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond. Vanwege de corona maatregelen zijn 50 mensen in de kerk toegestaan. Opgave via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vindt u hier.

De vieringen zijn digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken:

Zondag 24 oktober:   Luisteren     Lezen

Het hart van de tijd

Het jaarthema van 2021-2022 is: Het hart van de tijd. Dit thema komt uit enkele versregels uit een gedicht van Lucebert:

alles van waarde is weerloos

wordt van aanraakbaarheid rijk

en aan alles gelijk

als het hart van de tijd

Het hart van de tijd betekent voor ons in het hier en nu leven met ons hart. Dat vraagt aandacht, verantwoordelijkheid, wijsheid, moed en behoedzaamheid. Leven in het hart van de tijd betekent ook: bewaken wat in deze tijd van waarde en weerloos is. Om te zorgen voor elkaar en voor de aarde.  Zo willen we dit jaar kerk zijn.