Welkom op de website van de Arboretumkerk

De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.

 

U bent van harte welkom bij onze vieringen. Deze zijn ook digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

 

 

 

Zondag 16 juni 2024 :   Luisteren     Lezen  

 

Bericht

jongvolwassenen (en studenten)

Gespreksgroep ‘Vrije Vragen’(18+)

In september 2022 start een nieuwe gespreksgroep voor studenten en andere jongvolwassenen. Deze groep komt elke vierde zondag van de maand in de Arboretumkerk bij elkaar, van 19:30 tot 21:00 uur. 

Er is ruimte voor het leven, twijfel, niet weten. Inspiratie en ontmoeting. Stilte of spreken. Een beetje zelf, een beetje samen. Voor iedere jongvolwassene: ruimte voor kleine en grote levensvragen. De begeleiding is in handen van Marlous de Vries, jongerenwerkster van de Arboretumkerk en humanistisch geestelijk verzorger. Mail voor meer info en aanmelden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Iedereen van harte welkom!

 

SPECTRUM ‘Student Platform & Chaplaincy Wageningen’ is een open studentengemeenschap. Doel is om studenten in al hun diversiteit ruimte te bieden om kennis te maken met en zich te verdiepen in levensbeschouwelijke, filosofische en culturele thema’s. Gastvrijheid en support zijn sleutelwoorden. Ook onze predikant is als studentenpastor werkzaam en begeleidt verschillende groepen en meditatieactiviteiten. Zie voor het programma https://spectrum-wageningen.com

 

Taizé

Maandelijkse vinden de internationale Taizé-vieringen van Spectrum plaats in onze kerk. Je bent van harte welkom, op de tweede en vierde maandag van de maand om acht uur ’s avonds.

 

+